وام‌های آموزش و پرورش که دانشجومعلمان هم می‌توانند دریافت کنند ایران در آستانه پاییز خشک‌تر؛ هشدار درباره تداوم بحران آب اخراج کادر خاطی مدرسه پرند در پی انتشار فیلم تنبیه بدنی دانش‌آموز / ویدیوی ناراحت کننده از تنبیه این دانش آموز را ببینید ورود دستگاه قضا به تنبیه بدنی دانش‌آموز قزوینی/ تشکیل پرونده در پی شکایت والدین ثبت‌نام آزمون استخدامی کادر اداری قوه قضاییه سال ۱۴۰۴ هشدار به ورودی‌های جدید فرهنگیان مشهد فردا ۲۴ مهر تعطیل شد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۲۳ تا ۲۶ مهر ماه در برخی از جاده‌های کشور خبر خوش برای فرهنگیان / تسویه پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته تا پایان سال از هوش مصنوعی برای این ۵ کار استفاده نکنید! واکنش وزیر به ضرب و جرح دانش‌آموز قزوینی احکام رتبه‌بندی ورودی‌های ۱۴۰۰ آموزش و پرورش مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۳ مهر تعطیل شد جزئیات پرداخت حقوق ماهانه ۲۰ میلیون تومانی به دانشجویان دکتری ۱۴۰۴ جزئیات طرح تسهیلات گردشگری صندوق ذخیره فرهنگیان هشدار نارنجی هواشناسی؛ فعالیت موج جدید بارش‎‌های سنگین تا هفته آینده

جزییات مهم از افزایش حقوق بازنشستگان

برای مستمری‌بگیران حداقلی‌بگیر سازمان تامین اجتماعی، دولت موافقت خود را با افزایش ۵۷ درصدی حقوق بازنشستگی اعلام کرده و در نتیجه مستمری این افراد به میزان ۵.۸ میلیون تومان شده بود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۴ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 23
کد خبر: ۱۴۳۵۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، پس از گذشت ۴ ماه از سال ۱۴۰۱، با وجود این‌که رییس مجلس مصوبه دولت درباره افزایش حقوق بازنشستگان را ابطال کرد، اما هنوز واکنش دولت به این موضوع مشخص نیست.

یک خبر به نقل از نایب رییس کمیسیون اجتماعی مجلس منتشر شده بود که معاون اول رئیس‌جمهور با اصلاح مصوبه دولت، ابلاغ کرد بازنشستگان تامین اجتماعی به‌جز حداقل‌بگیران، افزایش حقوق ۳۸درصد به‌اضافه ۵۱۵هزار تومان را داشته باشند.

ولی اسماعیلی در گفت‌وگو با صداوسیما خبر داده بود: بر اساس این اقدام دولت، این گروه از بازنشستگان مرداد ماه حقوقشان را بر مبنای مصوبه شورای‌عالی کار دریافت می‌کنند.
اما بلافاصله او «خبر منتشر شده از قول خودش» را درباره اصلاح مصوبه حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی تکذیب کرد.

اسماعیلی توضیح داد: خبری در فضای مجازی به نقل قول یکی از دوستان در مجلس منعکس شد و بر اساس همان خبر گفتم معاون اول همان افزایش ۳۸ درصدی را ابلاغ کرده است. اما پس از آن تماس گرفتم و از مشاور اصلی رسانه‌ای آقای مخبر پرسیدم، او ابلاغ این مصوبه را تکذیب کرد؛‌ تکذیبیه خبر قبلی را اعلام می‌کنم.

بنا به این گزارش، روز چهارشنبه هفته گذشته محمدباقر قالیباف، رییس مجلس در نامه‌ای مصوبه هیات دولت درباره حقوق بازنشستگان را مغایر با قانون تشخیص داد.

در مصوبه مورد اشاره که در ماه‌های گذشته منشا اختلاف میان گروهی از بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی با هیات دولت شد، مستمری بازنشستگان غیرحداقل بگیر به میزان ۱۰ درصد افزایش یافت. این درحالی بود که پیش از این قرار بود دریافتی این کارگران به میزان ۳۸ درصد افزایش یابد.

موافقت دولت با افزایش ۵۷ درصدی حقوق بازنشستگی
البته برای مستمری‌بگیران حداقلی‌بگیر سازمان تامین اجتماعی، دولت موافقت خود را با افزایش ۵۷ درصدی حقوق بازنشستگی اعلام کرده و در نتیجه مستمری این افراد به میزان ۵.۸ میلیون تومان شده بود.

در همین رابطه، محمدرضا پورابراهیمی، رییس کمیسیون اقتصادی مجلس گفته بود: اکنون دولت مکلف است مجددا مصوبه هیات امنای صندوق بازنشستگان تامین‌اجتماعی و شورای عالی کار را در دستور کار قرار دهد.

وی متذکر شده بود: امیدواریم این اقدام مجلس در لغو مصوبه هیات وزیران این فضا را فراهم کند که دولت با ۳۸ درصدی موافقت کند و هر چه سریع‌تر پرداخت حقوق بازنشستگان در کشور با عدد جدید انجام شود/ایسنا.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار